Stormloop op koopjes bij opheffingsuitverkoop Formido

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De concurrentie in de wereld van de bouwmarkten is moordend. De uitbreiding van Hornbach is er mede de oorzaak van dat  Formido aan de Rijksweg Zuid in Sittard het niet meer kan bolwerken.

De opheffingsuitverkoop is in volle gang. De emotionele oproep die Irene Lelieveld, die samen met haar man Stef de winkel runt, via Facebook aan iedereen deed om toch vooral te komen profiteren van de opheffingsuitverkoop was niet aan dovemansoren gericht. Er zijn twee kassa’s open en er staan rijen voor de kassa’s, het parkeerterrein is overvol en ook in de omgeving staat het vol met geparkeerde auto’s van klanten.

Irene op haar Facebookpagina: “Na de komst van Hornbach, die bijna 10x zo groot is, stond de markt zo zwaar onder druk, dat het ons als kleine zelfstandige niet meer lukt om dit aan te kunnen. Stef heeft lang gevochten en hij zei tegen mij: het voelt als mijn kind die aan het verdrinken is. Ik heb haar vast gehouden en gevochten voor haar, maar ik moet haar nu loslaten anders verdrink ik mee“.

In het bericht op Facebook laat zij verder weten dat al het geld van het echtpaar in de winkelvoorraad zit. “Het is zeer heftig allemaal, ook omdat ons geld in goederen zit in de zaak en we verder niks hebben. Daarom vragen wij jou om ons alsjeblieft te helpen nu de opheffingsuitverkoop is begonnen. Kom naar de zaak om voor jullie klussen alles te kopen. Wanneer de uitverkoop goed gaat, hoeven we ons huis niet te verkopen en redden we het wel”.

De adhesiebetuigingen voor het ondernemersechtpaar op Facebook zijn talrijk.

Cookieinstellingen