Flanelle Lepkes vieren vanavond hun 2×11 jarig jubileum

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vanavond, vrijdag 13 januari, vieren de dames van de Flanelle Lepkes hun 2×11-jarig jubileum met een gegarandeerd onvergetelijke feestavond in de onlangs tot multifunctioneel centrum omgebouwde voormalige Gemmakerk in Sanderbout.

De grote feestavond – waarop óók de mannen welkom zijn – heeft als titel ‘Vrunj van de Lepkes Laif’ meegekregen. Het wordt een daverende muzikale avond, met op twee podia live muziek.

‘Gouwe Ouwe’ met George McCrae en Toni Willé

Dat het jaarthema van de Flanelle Lepkes dit jaar ‘Gouwe Ouwe’ is ziet u tijdens ‘Vrunj van de Lepkes Laif’ overduidelijk terug in de reeks artiesten die er optreden. Want naast ‘Gouwe Ouwe’ vrienden zoals Trööt in de Gööt, TisNiksenTwurtNiks, 4Men4Women en De Desperado’s zullen ook ‘Nieuwe Ouwe’ als Fred Lloret & de Copacabana’s en Loose van de partij zijn. Verder treden onder begeleiding van Big Band Time Out diverse gastartiesten van eigen bodem op: Cyrille Niël, Marlou Obers, Peter Schurkens en Geralt van Gemert. Ook zijn er twee échte sterren uit de ‘Gouwe Ouwe’ tijd: George – Rock Your Baby – McCrae en Toni – Pussycat – Willé.

Wees op tijd!

De avond start om 20:30 uur gelijk met een optreden van álle artiesten samen. Mis dat unieke moment vooral niet en wees dus ruim op tijd aanwezig.

Nog geen kaartje?

Voor wie er nog geen heeft: er zijn nog slechts enkele kaarten verkrijgbaar. Ze kosten €15 en zijn te koop bij Limburg Hair, Stationsstraat 11 in Sittard (telefoon 046 451 0731, of vanavond bij het MFC, mits er dan nog kaarten beschikbaar zijn.

De kaarten voor de Vrouluujzitting op zondag 15 januari waren zoals gewoonlijk op de eerste dag van de voorverkoop al uitverkocht.

Cookieinstellingen