Zondag prinsenreceptie CV De Narre in Oos Kaar in Overhoven

Foto: © Ton Dirkx

Zondagmiddag vanaf 14:11 uur is iedereen welkom op de prinsenreceptie van prins Wesley I en jeugdprins Svenn I van CV De Narre Euverhaove. Zoals elk jaar vindt de receptie plaats in de Narretempel, oftewel gemeenschapshuis Oos Kaar in Overhoven.

Vorst Fred den Rooijen van CV de Narre laat met klem weten dat Oos Kaar de komende maand gewoon open is en dat de prinsenreceptie en alle andere activiteiten van CV De Narre die in Oos Kaar zijn gepland doorgaan.

Vanwege betalingsproblemen van de uitbater van café De Hoeskamer (het vroegere Kerkzicht), die ook de horeca in Oos Kaar verzorgde, heeft de Brand-brouwerij het contract met de horeca-exploitant opgezegd. Het café en Oos Kaar  gingen daarop dicht. De Stichting Oos Kaar dreigde daarvan de dupe te worden, maar heeft in overleg met de brouwerij weten te bereiken dat Oos Kaar vanaf zondag 29 januari tot en met carnavalsdinsdag 28 februari gewoon door kan draaien. Tom Salden Party Service uit Nieuwstadt is bereid gevonden de horeca-exploitatie van Oos Kaar tijdelijk over te nemen. “We zijn de brouwerij (Brand – red.) uiteraard zeer dankbaar voor deze oplossing, die naar we hopen na 28 februari een definitief vervolg mag krijgen,” zegt Den Rooijen. CV De Narre is een van de van verenigingen uit de wijk Overhoven die regelmatig gebruik maken van Oos Kaar.

Cookieinstellingen