Mini fotoexpositie in Centre Céramique Maastricht

Foto: MSM

Met het thema MSM, Maastricht and Metamorphic books houdt MSM (Maastricht School of Management) van 18 april tot 13 augustus 2017 een mini fotoexpositie in Centre Céramique.

Als een van de oudste business scholen van Nederland, stimuleert de 65 jaar geleden opgerichte Maastricht School of Management studenten om de wetenschap en democratie te zien als de beste methode voor het oplossen van complexe problemen, waar mensen in hun professionele en privé leven mee geconfronteerd kunnen worden.

Het boek in al zijn traditionele (papier) en moderne (digitaal) verschijningsvormen is het medium bij uitstek om belangrijke verworvenheden als wetenschap en democratie te verspreiden.

Voor deze fototentoonstelling hebben 20 professoren, stafleden, studenten en alumni van MSM een speciale plek in Maastricht gekozen. Op deze plek laten zij zien welk boek volgens hen een absolute aanrader is omdat ze door het lezen ervan meer waardering hebben gekregen voor de wetenschap en/of democratie en welke invloed het boek op hun eigen leven heeft gehad. De essentie van elk boek is samengevat in een kort bijschrift en een filmpje van één minuut dat via een QR code te downloaden is.

Deze selectie laat MSM’s unieke bijdrage zien aan de wetenschap en de maatschappelijke ontwikkeling in Maastricht en wereldwijd.

Over Maastricht School of Management

Maastricht School of Management (MSM) is opgericht in 1952 en één van de oudste en meest internationale business scholen in Nederland. MSM biedt haar onderwijsprogramma’s in management en ondernemerschap aan in Maastricht, en op diverse locaties in de wereld in samenwerking met partner instituten. MSM’s MBA programma MSM alumni bekleden topposities in het bedrijfsleven, de overheid en in het onderwijs. MSM’s MBA programma is het op één na beste MBA programma in Nederland volgens Eduniversal’s 2015-2016 Best Master ranking en MSM’s DBA programma staat nummer 2 op de wereldranglijst volgens DBAstudies.com. Zowel in 2014 als 2016 was MSM finalist voor de prestigieuze Innovation Award van de Assocation of MBAs (AMBA).

Cookieinstellingen