Asfalteren Leyenbroekerweg in volle gang

Dit weekend is de Leyenbroekerweg tussen de Engelenkampstraat en de Lahrstraat in Sittard volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeerd.

De afsluiting is nodig in verband met asfalteringswerkzaamheden. De afgelopen weken werden op het stuk Leyenbroekerweg tussen Engelenkampstraat en Putstraat vrijliggende fietspaden aangelegd. Met het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag en vervolgens nieuwe wegmarkeringen komt dit weekend een einde aan de werkzaamheden en de tijdelijke afsluiting van de rijbaan vanaf de President Kennedysingel richting Leyenbroekerweg en de daarmee samenhangende omleiding en vertraging.

Dankzij het goede weer verlopen de werkzaamheden voorspoedig. Aanstaande maandagochtend is de weg vanaf 06:00 uur weer open voor alle verkeer in beide richtingen. Dat is een volle week eerder dan de oorspronkelijke planning.

Met het gereedkomen van de werkzaamheden is nu de drukke route tussen Limbricht  en Munstergeleen (Provincialeweg, Limbrichterweg, Tunnelstraat, Elisabeth van Barstraat, Odasingel, President Kennedysingel, Leyenbroekerweg en de Heerlenerweg) aan beide zijden volledig voorzien van vrijliggende fietspaden. De weg wordt dagelijks door veel scholieren gebruikt.

 

Cookieinstellingen