Voces Vocales bezorgd over magere kaartverkoop Moederdagconcert

Foto: Voces Vocales

Zangkoor Voces Vocales dreigt met een strop geconfronteerd te worden nu de kaartverkoop voor het Moederdagconcert op zaterdag 13 mei in de Hanenhof in Geleen flink tegenvalt.

Volgens het koor is de tot nu toe teleurstellende animo voor het concert te wijten aan de onduidelijkheid die enige tijd geleden is ontstaan rond het al dan niet doorgaan ervan. De onduidelijkheid ontstond nadat Heineken de samenwerking met de horeca-uitbater in de Hanenhof staakte. Deze meende er vervolgens goed aan te doen om dit bekend te maken bij organisatoren van activiteiten in de Hanenhof, waardoor de indruk ontstond dat geplande evenementen moesten worden afgeblazen. Sindsdien stokte de kaartverkoop voor het Moederdagconcert van Voces Vocales…

De gemeente Sittard-Geleen liet overigens al snel weten dat alle geplande evenementen in de Hanenhof gewoon doorgang kunnen vinden en dus ook het Moederdagconcert.

Wie van goede koormuziek houdt kan op zaterdag 13 mei dus gewoon terecht in de Hanenhof in Geleen. Het Moederdagconcert van Voces Vocales begint om 20:00 uur. De entree bedraagt 10 euro. U krijgt er een zeer gevarieerd programma voorgeschoteld met werken van J. Strauss, Gershwin, Donizetti, Mascagni, Schönberg, Kreutzer, Mozart, De Marzi en … Queen. Voces Vocales staat onder leiding van dirigent Peter Eijkenboom. De pianobegeleiding komt voor rekening van Ton Vennix, Jung Jacobs verzorgt de presentatie.

Stel de leden van Voces Vocales gerust en bestel snel uw kaarten!

» kaarten bestellen
» website Voces Vocales
» facebookpagina Voces Vocales

Cookieinstellingen