Best Makina nieuwe sponsor voor Fortuna Sittard

Best Makina nieuwe sponsor bij Fortuna Sittard
Best Makina nieuwe sponsor bij Fortuna Sittard
Foto: © Niels van Renen

Best Makina, een Turkse bouwer van machines voor de productie van isolatieglas, heeft afgelopen vrijdag een sponsorovereenkomst gesloten met Fortuna Sittard.

Als onderdeel van de overeenkomst zal de naam van het bedrijf gaan prijken op de wedstrijdshirts van het Onder 17 Academy-elftal. Best Makina heeft de intentie uitgesproken om de sponsordeal op een later moment verder uit breiden.

Fortuna is vanzelfsprekend heel blij met het nieuwste lid van zijn sponsorbestand. Het contact met Best Makina ontstond mede door Fortuna-sponsor Mosa Glas. “De meeste credits gaan naar Isitan Gün”, stelt Marcel Tinnemans. “Hij heeft mij enorm geholpen in mijn zakelijke contacten met Best Makina. Door de moeite en de tijd die hij hierin heeft gestoken heb ik nu niet alleen een prima machineleverancier, maar heeft de club er ook een prachtige sponsordeal aan overgehouden.”

Voorzitter Isitan Gün vult aan: “Wij danken Best Makina voor hun erkenning van het feit dat het slaan van bruggen tussen gemeenschappen, maar ook het belang van sociale verhoudingen, net zo belangrijk is als wereldwijd zaken doen.”

Directeur Oguzhan Kukul van Best Makina: “We opereren al wereldwijd, maar de deal met Fortuna Sittard biedt ons een uitgelezen mogelijkheid om onze naamsbekendheid in Nederland en Europa verder te vergroten”.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen