Kasteelpark Born vanaf 1 maart weer dagelijks open

Foto:

Het voorjaar komt eraan. Vanaf donderdag 1 maart is het Kasteelpark weer dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Kom wandelen en geniet van de natuur, de dieren en een hapje en een drankje op het terras.

Winterwerk

In de winterperiode is er flink gewerkt in het Kasteelpark. Het pad achter de jonge onderzoekershut De Wasjbear is vernieuwd. Het pad heeft nu twee opritten en is veel minder steil. De schapen en herten bij de Parkweg hebben voor de stal een mooie klinkervloer gekregen, zodat ze bij nat weer niet meer in de blubber hoeven te staan. Tot slot hebben de stekelvarkens een prachtig nieuw verblijf gekregen naast de neusberen.

Emoevrouwtje Harriët

Nieuwe dieren

Ook zijn er enkele nieuwe bewoners in het Kasteelpark. Emoe Harry loopt nu samen met emoe Harriët in de wei. De knobbelzwaan zwemt gezellig met haar nieuwe man in de gracht naast de papegaaien en ook de wallabie hupt vrolijk door de wei met haar nieuwe vriendje. En de ezels hebben eveneens een nieuw vriendinnetje gekregen: Pippin.

Pippin

Entree

Een bezoek aan Kasteelpark Born is genieten voor jong en oud. Kom je ook op bezoek? De entree is € 6,00 voor kinderen en 65+’ers en € 7,50 voor volwassenen. Als je het hele jaar van het Kasteelpark wilt genieten, kun je een jaarkaart kopen. Jaarkaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Kinderen betalen 18,00 euro en volwassenen 25,00 euro.

Cookieinstellingen