Bezoek de pop-up store Veiligheid in de’Plissesjop’ aan de Misbroekstraat

Interieur Plisse sjop Zitterd
Interieur Plisse sjop Zitterd
Foto: Politie Basisteam Westelijke Mijnstreek

In de ‘Plissesjop’ aan de Misbroekstraat in Sittard is nog tot en met 16 maart een zogenaamde pop-up store Veiligheid aanwezig.

De initiatiefnemers reiken u als bezoeker suggesties aan om ook zelf bij te kunnen dragen aan het verbeteren van het veiligheidsgevoel. Deze interactieve store is vrij toegankelijk op maandag, dinsdag en woensdag vanaf 13:00 uur tot 16:00 uur en donderdag en vrijdag vanaf 10:00 uur tot 16:00 uur.

Gezamenlijk initiatief

De pop-up store is een gezamenlijk initiatief van het CCV (centrum voor criminaliteitspreventie), de brandweer, de politie en de gemeente.

De volgende thema’s komen onder meer aan bod: winkeldiefstal, zakkenrollerij (ook in aanloop naar de St.-Joepmarkt een actueel thema), winkelverboden/diefstal, overlast in de stad en Buurtpreventie. Ook kunt u er terecht met al uw vragen over veiligheid in en rondom uw woning.

Virtual reality

In de pop-up store wordt ook gebruikt gemaakt van Virtual Reality-brillen. Met een VR-bril is het mogelijk levensechte 360 graden filmpjes te bekijken van situaties die zich kunnen voordoen.

U bent van harte welkom.

Cookieinstellingen