Nieuw in Geleen: Bonnefanten Kunstuitleen en Brightlands Lane

Zondagmiddag vond de officiële opening plaats van de nieuwe vestiging van de Bonnefanten Kunstuitleen en Brightlands Lane in Geleen.

Het hart van Geleen heeft met de Kunstuitleen een goed bereikbare en grote expositieruimte met een frisse uitstraling. Deze nieuwe prominente locatie aan de Markt 88 in Geleen is de afgelopen maanden intensief verbouwd en nieuw ingericht: veel licht, een kleurrijke etalage en een overzichtelijke presentatie van de kunstwerken. Die kunstwerken kun je lenen om tijdelijk bij jou thuis een plek te geven.

In samenwerking met de Brightlands Chemelot Campus en de Vereniging Mondiaal Beleid biedt de Kunstuitleen tevens een podium aan de ontwikkelingen en innovaties van de Brightlands Chemelot Campus en schenkt zij aandacht aan duurzaamheid. Zo wordt de innovatieve wereld van de Brightlands Chemelot Campus verbonden met de inwoners van Geleen.

De komende zeven maanden worden producten van de Brightlands Chemelot Campus getoond in de Kunstuitleen. Deze expositie toont een selectie uit de enorme variëteit aan toepassingen van materialen en technologieën die op Brightlands Chemelot Campus worden ontwikkeld en die hun weg vinden naar ieders leef- en werkomgevingen.

Wie Brightlands Lane bezoekt ziet voortaan zelfs in de meest alledaagse artikelen iets bijzonders.

Vereniging Mondiaal Beleid gaat in de Kunstuitleen workshops voor kinderen geven, waarbij onder andere duurzaamheid een thema is.

Cookieinstellingen