Unieke sleutelhangers en sieraden te koop bij de Phil tijdens Sint Joep

Foto: Philharmonie

Met de Sint Joepmarkt is ook het gezellige repetitielokaal van de Philharmonie aan de Gats 1a geopend.

Het Phillokaal is een monumentaal gebouw in de binnenstad van Sittard op nog geen 50 meter van de Sittardse Markt. Het werd oorspronkelijk waarschijnlijk gebruikt als paardenstalling, met op de eerste verdieping een feestzaal. Sinds 1934 wordt het gebruikt als verenigingsgebouw van de Philharmonie Sittard. De deuren dit mooie historische lokaal zijn maandag 19 maart vanaf 10:00 uur geopend tot laat in de middag.

U kunt er terecht voor een verse kop koffie, een heerlijk stukje Limburgse vlaai of een getapt biertje.

Daarnaast vindt met Sint Joep in het Phillokaal ook een bijzonder verkoop plaats door de eigen jeugdleden van de harmonie. De jeugdharmonie, die zondagmiddag een concert gaf in het Duitse Haaren, organiseert op 21 april om 19:30 uur een concert in poppodium Volt in Sittard. Om de organisatiekosten van dit gratis toegankelijke ‘Phil youth on stage’ concert te drukken hebben zij de afgelopen periode flink geknutseld.

De jeugdleden verkopen tijdens Sint Joep de door hen gemaakte stijlvolle en originele muzikale sleutelhangers en sieraden vanaf 10:00 uur in het Phillokaal. De sleutelhangers kosten 2 euro en de sieraden 3 euro. Wees er op tijd bij, want op=op!

Concert jeugd Philharmonie in Haaren
Cookieinstellingen