Aftrap Lindenheuvelse revue – Lèntjheuvel lach dich krank

Foto: Revue Lindenheuvel

Afgelopen vrijdag werd de aftrap verricht van de Lindenheuvelse revue die eind maart en begin april komend jaar wordt opgevoerd in ’t Volkshoes in Geleen.

De titel Lèntjheuvel lach dich krank! heeft een dubbele betekenis. Immers: lachen is gezond. De bedoeling van de Lindenheuvelse revue is echter dat je je ziek lacht… en dat gaat volgens de tekstschrijvers zeker lukken, want behalve leuke muziek en veel pracht en praal zit er weer meer dan genoeg humor in de drie uur durende show om de lachers buikpijn te bezorgen.

Het verhaal speelt zich af rond het nog te openen medisch centrum dat momenteel gebouwd wordt aan de burgemeester Lemmensstraat in de wijk Lindenheuvel. De rode draad bestaat uit de praktijk van de dokter en de hoofdzuster die de kijker meeneemt in hun dagelijkse bezigheden in de praktijk. De kijker krijgt dus ook al een kijkje in de toekomst…

Tijdens de aftrap kreeg de grote groep medewerkers aan de revue een kort overzicht van de stand van zaken rond de revue. En er werden al afspraken gemaakt voor de repetities die in september beginnen.

De revue gaat op 29 maart 2019 in première in ’t Volkshoes in Geleen-Lindenheuvel. Daarna zijn er nog vijf uitvoeringen: op 30 en 31 maart en op 5, 6 en 7 april.

Cookieinstellingen