Garageverkoop, rommelmarkt en wijkontmoetingsdag Broeksittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op zondag 19 mei vindt in Broeksittard de jaarlijkse garageverkoop – een rommelmarkt aan huis – plaats. De dag is tevens bedoeld als wijkontmoetingsdag.

De garageverkoop wordt van 10:00 tot 16:00 uur gehouden in de kern van het dorp op de Dorpsstraat, Kruisstraat, Aan het Broek en In de Camp.

Deelnemers betalen net als vorig jaar 5 euro inschrijfgeld. Indien gewenst kunt u voor 15 euro ook een marktkraam huren (inclusief zeil).

Woont u elders, maar wilt u toch graag meedoen? Dan kan dat bijvoorbeeld bij familieleden of kennissen die in de dorpskern wonen. Anders wordt in overleg met de organisatie een plaats binnen het gebied toegewezen. De kramen worden op 19 mei rond 08:00 uur opgebouwd.

Deelnemers kunnen zich tot uiterlijk 12 mei (maar liefst zo spoedig mogelijk) aanmelden door het ingevulde inschrijfformulier samen met het inschrijfgeld en eventueel het geld voor het huren van een kraam in een gesloten envelop inleveren op het adres Achter de Kerk 8 of de Van Ostadestraat 17. Vermeld ook op welk adres binnen de route u wil verkopen, of dat u een plek op het plein naast de kerk wil innemen.

» Facebookpagina Broeksittard

Cookieinstellingen