Drukbezochte ruil- en signeermiddag bij Albert Heijn Brugstraat

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Het liep vanmiddag storm bij de vestiging van Albert Heijn aan de Brugstraat in Sittard tijdens de ruilmiddag voor voetbalplaatjes verzamelaars.

De door ’s lands oudste grootgrutter uitgegeven voetbalplaatjes – stickers met foto’s van eredivisievoetballers die je per team in een speciaal daarvoor gedrukt album kunt plakken – zijn al jaren razend populair. En iedereen die weleens iets heeft verzameld weet hoe vervelend het is als nou net die ene speler in de serie ontbreekt, terwijl je er van andere spelers twee of meer dezelfde plaatjes hebt. Dan is een ruilmiddag wel zo interessant en aardig voor de vaste klanten, vond ook Albert Heijn.

ruil- en signeersessie
Drukte bij de ruiltafels.

Vanmiddag was er volop gelegenheid tot het ruilen van voetbalplaatjes in de hal van het filiaal aan de Brugstraat. Maar er kon niet alleen worden geruild, er konden ook handtekeningen worden verzameld van een aantal spelers van Fortuna Sittard. Doelman Alexei Koselev, middenvelder Alex Carbonell en spits Vitalie Damascan voorzagen handtekeningenkaarten, shirts, ballen en wat al niet meer van hun handtekening en vaders en moeders legden het moment vast met de camera van hun smartphone.

Maar dat was nog niet alles. Albert Heijn had diverse partners bij het evenement betrokken, die allerlei leuke prijzen ter beschikking hadden gesteld voor een loterij. Hoofdprijs: een door de volledige selectie van Fortuna Sittard gesigneerd clubshirt.

ruil- en signeersessie
Lange rij naar de tafel waar drie Fortunezen handtekeningen uitdeelden.

Op de ruil- en signeermiddag kamen honderden jonge voetbalfans en hun ouders af. Er vormde zich dan ook een lange, lange rij naar de tafel waar de drie genoemde Fortunezen hun handtekeningen uitdeelden. En iedereen die in de rij aansloot kreeg een lotnummer en maakte daarmee kans op een van de 30 prijzen die er te winnen waren en die beschikbaar waren gesteld door Janssen Kerres, Zuiver, restaurant Dafne, Foroxity, Intersport, VR Experience Limburg, Albert Heijn en BCC.

ruil- en signeersessie
… op mijn rug, graag …

Reacties