Winkel Vincentiusvereniging vanaf 4 juni weer open

Foto: CC0 Public Domain

De Vincentiusvereniging Geleen laat weten op 4 juni om 10:00 uur de winkel weer open te doen.

Dat gebeurt omwille van de veiligheid en gezondheid van medewerkers en bezoekers met strikte naleving van een aantal regels:

  • Verkouden, hoest of koorts? Blijf dan thuis;
  • Er mogen maximaal 20 klanten tegelijkertijd naar binnen;
  • Verplicht handen ontsmetten met desinfectiegel bij binnenkomst;
  • Een winkelmandje is verplicht;
  • Altijd anderhalve meter afstand van elkaar houden;
  • Volg de aanwijzingen van de vrijwilligers op de werkvloer op.

En verder: alle klanten moeten bij binnenkomst verplicht hun handen ontsmetten met desinfectiegel en elke klant moet met een mandje winkelen. Er mogen géén kinderen onder 18 jaar naar binnen. Een echtpaar telt als 2 klanten, beide partners hebben dus allebei een eigen mandje. De ingang is verplaatst naar de achterdeur bij de keuken, de voordeur is de uitgang. Binnen is er een looproute met éénrichtingsverkeer waarbij men kan kiezen tussen de kleding, de boeken, de cd’s/lp’s/dvd’s. Een combinatie is ook mogelijk maar teruglopen mag niet. Er kan geen koffie worden gedronken, de stoelen zijn weggehaald.

Het aannemen van goederen kan nog tijdens de opening op donderdag. Tijdens de coronacrisis worden tot nader bericht alleen boeken, kleding, schoenen, tassen, riemen, bedtextiel, keukentextiel en cd’s/lp’s/dvd’s aangenomen. Andere spullen worden niet aangenomen en zult u mee terug moeten nemen.

Adres winkel Vincentiusvereniging: Potterstraat 2a, Geleen.

Cookieinstellingen