Hatulek Group gaat verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Sittard

Foto: beeldcitaat Google

Vanaf 7 september 2020 gaat de Hatulek Group (Hatulek BV en Hatulek EMUS BV) verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Sittard.

In juni 2020 sloot de Hatulek Group zich al aan bij Hoppenbrouwers Techniek BV. De naamsomzetting is een belangrijke mijlpaal tijdens de integratie naar één bedrijf.

Krachten bundelen

In ruim 40 jaar heeft de Hatulek Group een stevige positie in de technische branche opgebouwd. Met ruim 35 medewerkers ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt de Hatulek Group alle elektrotechnische installaties in utiliteit, retail, overheid, gezondheidszorg, onderwijs en industrie. De Hatulek Group bestaat uit twee werkmaatschappijen; Hatulek BV en Hatulek EMUS BV. Hatulek BV richt zich dagelijks op ontwikkeling en onderhoud van elektrotechnische installaties en Hatulek EMUS BV op engineering, software-ontwikkeling en bouw van industriële automatisering, panelen en verdelers. Deze disciplines blijven behouden en worden verder uitgebreid met de totale dienstverlening van Hoppenbrouwers Techniek, waaronder de discipline werktuigbouwkunde.

Paul Tummers, eigenaar van de Hatulek Group: “Ik vind het strategisch gezien een goede beslissing om aan te sluiten bij Hoppenbrouwers Techniek. Onze activiteiten sluiten naadloos aan bij de activiteiten van Hoppenbrouwers. Door onze krachten te bundelen kunnen we deze activiteiten verder uitbouwen in de regio en kan ik mijn medewerkers een goede toekomst bieden.”

Lokale geworteldheid

Lokale geworteldheid is al jaren één van de belangrijkste speerpunten van Hoppenbrouwers Techniek. Het staat aan de basis om de beste partner te zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Henny de Haas, directeur Hoppenbrouwers Techniek: “Door de aansluiting van Hatulek komen we dichter bij onze bestaande klanten in Limburg te zitten, waardoor we aan de lokale geworteldheid in deze regio kunnen werken. Daarnaast versterken we ons in deze regio op het gebied van industriële automatisering, elektrotechniek en panelenbouw door de enorme vakkennis die collega’s in Sittard bezitten.”

De vestiging in Sittard zal zich blijven richten op de ontwikkeling en onderhoud van elektrotechnische installaties, engineering, software-ontwikkeling, de bouw van industriële automatisering, panelen en verdelers. De vaste, vertrouwde contactpersonen vanuit de vestiging blijven de persoonlijke service en kwaliteit bieden die men gewend is.

Over Hoppenbrouwers Techniek
Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak, in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit dertien vestigingen in heel Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De ruim 1300 medewerkers staan op één binnen het bedrijf: tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en duurzaamste technisch dienstverlener van Nederland worden. Bij het 100-jarig bestaan in 2018 kreeg Hoppenbrouwers Techniek het Predicaat Koninklijk.

Kijk voor meer informatie op www.hoppenbrouwerstechniek.nl

Cookieinstellingen