Werkzaamheden op Keulse Baan en Winston Churchilllaan in Sittard

Foto: François Mostard

Vanaf 21 september wordt in de Keulse Baan en de Winston Churchilllaan onder meer het asfalt vervangen. De werkzaamheden duren tot en met februari 2021.

De fiets- en voetpaden aan weerszijden worden aansluitend opnieuw bestraat. De aansluitingen van de Swentiboldlaan en Vrangendael, links en rechts op de Keulse Baan, krijgen ook nieuw asfalt.

Planning en bereikbaarheid

Op onderstaand kaartje staat de fasering van de werkzaamheden en een toelichting daarop:

  • Fase 1 (groen)
    Keulse Baan tot aan kruising Vrangendael én de aansluitingen op de Swentiboldstraat en Vrangendael vanaf 21 september tot eind november
  • Fase 2 (blauw)
    Winston Churchilllaan tot aan rotonde Hemelsley – eind oktober tot eind december
  • Fase 3 (oranje)
    Winston Churchilllaan vanaf rotonde Hemelsley – 21 september tot begin november
  • Fase 4
    De toplaag asfalt over het gehele werk wordt eind november aangebracht

Daarna volgt nog tot circa februari/maart 2021 het vervangen van bestratingen van trottoirs en fietspaden. De werkzaamheden zijn altijd onder voorbehoud en kunnen ten gevolge van het weer en andere onvoorziene omstandigheden vertraging oplopen.

Omleiding(en)

In het deel van de weg waar gewerkt wordt is de weg volledig afgesloten voor verkeer. Gemotoriseerd verkeer en de Arriva-busdiensten 31 en 34 worden omgeleid d.m.v. gele omleidingsborden. De woningen zijn altijd te voet, met de fiets én met de auto via de parallelwegen te bereiken. Voetgangers op de Keulse Baan en de Winston Churchilllaan kunnen via het trottoir of via loopschotten het werkvak passeren. Fietsers worden indien nodig omgeleid.

Vragen en informatie

De werkzaamheden worden uitgevoerd door BLM wegenbouw BV. Als u vragen heeft neem dan contact op met omgevingsmanager Christian Reuls via telefoonnummer 0683983728. Hij is ook bereikbaar via e-mail: [email protected]. U kunt ook de BLM Wegenbouw App installeren op uw smartphone via Google Play. Als u het project Keulsebaan aanklikt krijgt u wekelijks een update over de werkzaamheden.

Cookieinstellingen