BBB start campagne voor Tweede Kamerverkiezingen in Sittard-Geleen

Foto: © Guus Queisen

BoerBurgerBeweging (BBB) is een nieuwe politieke partij die deelneemt aan de Tweede Kamerverkiezingen in maart komend jaar.

Met het plaatsen van een metersgroot spandoek langs de Heerlenerweg tussen Sittard en Windraak startte de BBB zaterdagochtend de verkiezingscampagne.

BBB zegt op te zullen komen voor de boeren en de burgers van het platteland. Frank Timmermans (43) uit Neer, de Limburgse kandidaat op de BBB-lijst, plaatste zelf het spandoek nabij de Windrakerberg.

BoerBurgerBeweging wil boeren én burgers in beweging brengen. De toenemende aandacht voor de herkomst van voedsel en de verantwoorde en veilige wijze waarop hoogwaardig voedsel wordt geproduceerd in Nederland zorgt, volgens de BBB, voor een intensiever contact en wederzijds begrip. De waardering van burgers voor boeren en van boeren voor burgers is onverminderd groot. Boeren kunnen niet zonder burgers, burgers niet zonder boeren. BoerBurgerBeweging wil opkomen voor deze inwoners, die zich niet herkennen in het, op de grote steden gerichte, overheidsbeleid.

Cookieinstellingen