The Passion in de Heilig Hartkerk in Overhoven-Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op Goede Vrijdag, 15 april 2022, wordt om 19:00 uur in de Heilig Hartkerk in Overhoven The Passion uitgevoerd door jeugd- en jongeren van de parochie en het parochieel kinderkoor.

Met uitbeelding door de jeugd en passende teksten en muziek (verzorgd door het jeugdkoor) wordt er stilgestaan bij het lijden en sterven van Jezus in het lijdensverhaal, ofwel het Passieverhaal.

Het initiatief is een samenwerking tussen de parochie H. Hart Overhoven en het kinderkoor ‘The Voices of Kids’.

U bent van harte welkom bij deze uitvoering van The Passion in de Heilig Hartkerk in Overhoven (Geldersestraat 37, 6136 AS Sittard).

Het is ook mogelijk om The Passion te volgen via een livestream op internet: www.parochieoverhoven.jouwweb.nl/livestream of via de volgende facebookkanalen:

Toegang: vrije gave. De kijkers van de LIVE-STREAM vragen wij vriendelijk een vrije gave over te maken voor de parochie H. Hart van Jezus Overhoven via NL37INGB0001035314.

Uw vrije gaven komen ten goede aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Ook tijdens The Passion wordt in woord, muziek en gebed stilgestaan bij deze situatie in de wereld.

Cookieinstellingen