Negentien nieuwe appartementen en twee penthouses voor Geleen

Foto:

Geleen krijgt er aan de Rijksweg Noord negentien nieuwe appartementen en twee penthouses bij.

De verkoop van deze moderne en duurzame en dus nagenoeg energieneutrale koopwoningen is gestart. Het nieuwe wooncomplex gaat Residentie Carrefour heten en ligt nabij het Danikerbos.

Verdeeld over vier woonlagen komen hier nu negentien appartementen in zeven verschillende typen. Ze hebben een woonoppervlakte variërend van 87 tot 105 vierkante meter. Op de bovenste twee verdiepingen komen twee penthouses, met onder meer een dakterras van 22 vierkante meter.

Alle woningen beschikken onder meer over twee slaapkamers, loggia (inpandig balkon) en badkamer met inloopdouche; een bad of andere kleine aanpassingen zijn mogelijk.

Het wooncomplex heeft een eigen bovengronds parkeerterrein en ondergrondse bergingen. Elk appartement heeft één parkeerplaats tot zijn beschikking, voor de penthouses zijn er twee gereserveerd. Extra parkeerplaatsen zijn zeker mogelijk.

Iedere woning beschikt over energielabel A+++, onder meer door toepassing van zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming (die ook kan koelen). De prijzen variëren tussen de 349.500 en 479.500 euro. Zo is 2024 een mooi moment de stap te maken naar een nieuwe woning met zeer lage energie- en onderhoudskosten, weer lagere hypotheekrente en dus zorgeloos wonen …

De bouwstart is voorzien in Q1- 2024, het complex wordt in de zomer van 2025 opgeleverd. Afbouwbegeleiding is mogelijk voor volledige ontzorging!

Informatiedagen

Bezoek de informatiedagen op 20 januari 2024 tussen 11:00 en 13:00 uur of op 15 en 22 januari 2024 tussen 16:00 en 18:00 uur op kantoor Boek & Offermans in Sittard. Of contacteer voor meer informatie Boek & Offermans makelaars Sittard.

Residentie Carrefour Geleen

Cookieinstellingen