Fortuna Sittard gaat cateringservice stadion verbeteren

Foto: © Rik van Mulken

Fortuna Sittard wil met ingang van het nieuwe seizoen betere service gaan leveren aan haar supporters. Een van de maatregelen is dat het stadion op wedstrijdavonden voortaan al om 18:00 uur open gaat.

Supporters hoeven zich dan na hun werk niet meer te haasten om eerst thuis te gaan eten, want dat kan komend seizoen ruimschoots voor de wedstrijd in het stadion.

Daartoe wordt het huidige caterpunt Oost omgetoverd in een eetcaterpunt waar friet, snacks en diverse broodjes worden verkocht. Het huidige merchandise verkooppunt op Oost zal worden omgebouwd tot een drankcaterpunt.

Fun gaat alle wedstrijden open, hier wordt een beperkt aantal dranken en etenswaren verstrekt. Het merchandise caterpunt op de Ricksen-side worden omgebouwd tot een drankcaterpunt met een beperkt aanbod aan etenswaren. Bij het andere caterpunt op de Ricksen-side wordt alleen nog drank verstrekt. Merchandise-artikelen worden voortaan verkocht in een aparte ruimte naast de hoofdingang.

De club denkt door deze aanpassingen de wachttijden bij de caterpunten flink te kunnen verkorten. Betere en snellere service komen de sfeer ten goede.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen