Perr Schuurs tekent bij tot en met juni 2020

Perr Schuurs vorig seizoen nog captain bij Fortuna Sittard
Perr Schuurs vorig seizoen nog captain bij Fortuna Sittard
Foto: Fortuna Sittard

Fortuna Sittard’s aanvoerder, het door veel clubs begeerde 17-jarige toptalent Perr Schuurs, heeft vandaag zijn verbintenis met de club met een jaar verlengd.

De veelbesproken speler had een contract tot de zomer van 2019. Daar is nu een jaar aan vastgeplakt.

Ondank de grote interesse van binnen- en buitenlandse topclubs kiest het jeugdige talent ervoor om zijn verbintenis met de Sittardse club te verlengen.

Perr Schuurs is ontzettend trots met de verlenging, zo laat hij op de website van Fortuna Sittard weten. “Ik vind het echt fantastisch dat ik deze kans krijg en ik ben trots dat ik nu tot 2020 onder contract sta. Hiermee wil ik laten zien dat ik heel bewust voor deze club kies. Ik voel me hier gewoon echt thuis. Ik voel ook het vertrouwen van de club, de trainer en van de fantastische fans. Dat speelde een belangrijke rol bij het maken van mijn keuze om te verlengen.”

Ook voorzitter Isitan Gün laat weten zeer tevreden te zijn met de contractverlenging: “Perr is een groot talent uit onze eigen jeugdopleiding. We zijn erg blij dat we de verbintenis met Perr hebben kunnen verlengen. Hij heeft een grote toekomst voor zich, maar kiest op dit moment heel bewust voor Fortuna. Daarnaast is Perr niet alleen een groot sportman, maar ook een geweldig mens die heel goed weet wat hij wil. Zo iemand wil je graag in je team hebben!”

Schuurs doorliep bij Fortuna alle jeugdelftallen en tekende in oktober 2016 zijn eerste profcontract. Daarna ging het snel met de jongeling. Onder Ben van Dael maakte hij zijn debuut. Inmiddels is hij bij zijn huidige trainer Sunday Oliseh een vaste waarde en sterkhouder. Sinds het begin van dit seizoen mag hij zich zelfs de jongste aanvoerder in het Nederlands betaald voetbal noemen. Daarnaast maakte hij dit jaar zijn opwachting in Oranje Onder 19.

Perr en Co over zijn moment: het bijtekenen. #CongretsPerr #SamenNaoVeure

Geplaatst door Fortuna Sittard op donderdag 19 oktober 2017

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen