OCI-Lions pakt punt in uitwedstrijd tegen Aalsmeer

OCI-Lions heeft vandaag gelijk gespeeld tegen Greenpark/Aalsmeer. Een gelijkspel was voor Aalsmeer voldoende om zich te plaatsen voor de finale om het landskampioenschap.

Lions begon zwak aan het duel en keek in korte tijd tegen een 5-0 achterstand aan, maar kwam gaandeweg de eerste helft langzaam terug in de wedstrijd. Bij rust was de stand 15-13 in het voordeel van Aalsmeer.

Na rust liep Aalsmeer weer uit. Tien minuten voor tijd bedroeg de marge 4 doelpunten. In de slotfase wist Lions toch nog op gelijke hoogte te komen: 28-28.

OCI-Lions moet van de resterende twee wedstrijden er één winnen om zich te plaatsen voor de finale. Lions speelt op 11 mei nog thuis tegen Volendam en op 18 mei uit tegen Bevo.