Documentaire over karate- en bokskampioen Xavier Köhlen op Facebook

Foto: © M. Heffels - EMP News

Daniël Beckers Films – Photography heef met ‘Niet zonder slag of stoot’ een korte documentaire uitgebracht over Xavier Köhlen, de karate- en bokskampioen uit Sittard.

Xavier Köhlen, die zijn  opleiding kreeg bij boksschool De Amateur in Munstergeleen, werd op jonge leeftijd Europees kampioen karate. In het boksen behaalde hij maar liefst vier keer de Nederlandse titel in de hoogste amateurklasse. Onlangs maakte hij de overstap naar het  profboksen. Naast alle wedstrijden en trainingsarbeid rondde hij ook nog eens een universitaire studie af. Deze bokskampioen is tevens Master in Fiscaal Recht.

De documentaire belicht zijn successen en zijn ambitie om ooit wereldkampioen te worden, maar laat ook zien dat het verlies van zijn eerste bokstrainer en beste vriend, John Huiveneers, nog steeds moeilijk voor hem te accepteren is. Hieronder ziet u een link naar de televisieversie van de documentaire op Facebook.

Niet Zonder Slag of Stoot (Televisie-versie)

Xavier Köhlen werd op jonge leeftijd Europees kampioen karate. Hij behaalde in het boksen maar liefst vier maal de Nederlandse titel in de hoogste amateurklasse en is onlangs profbokser geworden. In de tussentijd rondde hij ook nog eens een universitaire studie af, Master in Fiscaal Recht.In deze film zien we zijn successen maar ook dat het verlies van zijn eerste bokstrainer en beste vriend, John Huiveneers, nog steeds moeilijk te accepteren is.Een film van Daniël Beckers Films – Photography

Geplaatst door Daniël Beckers Films – Photography op Vrijdag 25 oktober 2019

Cookieinstellingen