Fortuna Sittard wil en VVV Venlo moét winnen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard speelt zondagmiddag om 12:15 uur in de Koel tegen VVV Venlo.

Het team van Sjors Ultee kijkt na een succesvolle reeks wedstrijden inmiddels tegen twee opeenvolgende nederlagen aan: thuis werd vorige week ondanks goed spel met 1-3 verloren van PSV en een week eerder werd tegen een onnodige 1-0 nederlaag aangelopen in Groningen.

VVV Venlo wist de laatste zes competitieduels geen punt te pakken en heeft met negen nog te spelen duels nog slechts 1 punt voorsprong op Willem II, dat met een wedstrijd meer gespeeld dan de ploeg uit Venlo op de zestiende plek van de ranglijst staat, een plek die nacompetitie betekent. De Tilburgers versloegen gisteren SC Heerenveen met 3-1.

Fortuna Sittard zal dus met een tot op het bot gemotiveerde tegenstander te maken krijgen. Om een overwinning te behalen zal er hoe dan ook veel strijd geleverd moeten worden, zo is de verwachting. Fortuna Sittard won op 30 januari in Sittard met 3-2 van het door Hans de Koning gecoachte team. VVV Venlo kan vanmiddag overigens weer over topscorer Giakoumakis beschikken.

Verwachte opstelling Fortuna Sittard: Yanick van Osch, Mickaël Tirpan, Martin Angha, Roel Janssen, George Cox, Tesfaldet Tekie, Ben Rienstra, Zian Flemming, Mats Seuntjens, Sebastian Polter en Lisandro Semedo.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties