Fortuna Sittard licht opties op Seuntjens, Hendriks en Van Beijnen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard verlengt de contracten van aanvaller/middenvelder Mats Seuntjens, doelman Tom Hendriks en rechtsback Mike van Beijnen.

Het drietal was in het bezit van een aflopend contract, met daarin de optie voor een extra seizoen in Sittardse dienst. Deze opties zijn onlangs gelicht, hetgeen diende te gebeuren voor 1 mei, zo meldt de club

Seuntjens en Van Beijnen lieten twee seizoenen geleden Genclerbirligi achter zich voor een dienstverband bij Fortuna Sittard. Waar Seuntjens uitgroeide tot een dragende kracht, maakt Van Beijnen zijn minuten op huurbasis in het shirt van FC Den Bosch. Hendriks stoomde definitief door vanuit de jeugd en wacht nog op zijn officiële debuut. Hij zat wel al 26 keer bij de selectie van het eerste elftal.

De optie in het contract van Richie Musaba wordt niet gelicht, maar de club blijft wel in gesprek met de middenvelder. Musaba werd in de zomer van 2020 overgenomen van Vitesse, waarna de voormalig jeugdinternational direct werd verhuurd aan FC Dordrecht. Uiteindelijk kwam de Beuningenaar negen maal in actie voor Fortuna Sittard.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

Cookieinstellingen