Wollstreet presenteert Wintercollectie

Foto:

Wollstreet, de speciaalzaak waar u alles vindt op het gebied van breien en haken, presenteert komend weekend – 27 en 28 september (koopzondag) – haar alweer 13e wintercollectie. Twee dagen achter elkaar staat Wollstreet van 11:00 tot 17:00 uur in het teken van de jaarlijkse modeshow. 

Het zijn dagen met extra activiteiten rondom breien en haken en de laatste nieuwe trends voor de komende winter. Enkele fabrikanten stelden extra gebreide modellen ter beschikking, die u dan ‘in het echt’ kunt bekijken en passen. Tevens kunt u tijdens de modeshow ook garens bestellen die in de patronenboekjes getoond worden en niet in de Wollstreetcollectie zitten (enkele uitzonderingen daargelaten). Een extra reden om naar de modeshow van Wollstreet te komen.
Op deze twee dagen kunt u ook kennis maken met het nieuwe workshopaanbod voor breien en haken. Er zijn workshops die uit meer lessen bestaan en workshops van één les. De workshops zijn erg in trek en vaak vlug volgeboekt, maar misschien is er nog hier en daar een plekje vrij. 
Maar er is meer
Kijk voor meer informatie op:
Uitverkoop showmodellen van de voorgaande jaren
Ook dit jaar heeft Wollstreet weer verschillende showmodellen van voorgaande jaren in de uitverkoop. Wie er vroeg bij is, heeft de beste keuze! Verder zijn er nog ‘outletgarens’ van 2 of 4 euro per bolletje te koop. Ze zijn nog steeds in trek bij de Wollstreet-klanten. Alhoewel het restpartijtjes zijn, ontstaan er vaak de mooiste creaties. Tevens zijn deze bolletjes zeer geschikt voor het knutselen met de kinderen.
Cookieinstellingen