Relaxed op vliegvakantie

Foto: CC0 via Pixabay

(Advertorial) Voor velen groeit de voorpret voor de aanstaande zomervakantie met de dag. We vliegen het liefst ver weg van hier naar een land met lekker weer!

Maar voordat je dan eindelijk in het vliegtuig zit komt er wel wat stress langs. Gaan we met de trein of met de auto naar de luchthaven? In het laatste geval zit je met een fikse langparkeerkostenpost op de luchthaven, geld dat je wellicht liever op de vakantiebestemming had uitgegeven.

Met de trein? Dat kan ook, maar dan moet je eerst met al je bagage naar het station, naar het perron en vervolgens misschien wel een barstensvolle trein in die hopelijk geen vertraging oploopt. En misschien moet je onderweg ook nog eens overstappen…

Er is een comfortabele en zeer betaalbare oplossing, waarmee uw vakantie letterlijk bij uw voordeur begint. Voor 199 euro reist u met uw hele gezin (tot 8 personen) vanuit Sittard-Geleen naar bijvoorbeeld Schiphol Airport, goedkoper en comfortabeler dan met de trein. Géén gesleep met koffers, géén trein-, vertragings-of overstapstress, géén parkeerkosten, kortom: géén gedoe. Kijk op www.vliegveldvervoer.net voor meer informatie.

lange-banner-animated

Cookieinstellingen