Een jacuzzi, op vakantie, of allebei?

(Advertorial) Wie zich had voorgenomen om deze zomer een jacuzzi aan te schaffen om lekker in de zon in de eigen achtertuin te kunnen chillen heeft die plannen vanwege het weer wellicht in de koelkast gezet.

Maar eigenlijk hoeft dat helemaal niet, en niet alleen omdat er beter weer aankomt, want wie bij Goergen Wellness een jacuzzi aanschaft krijgt een vakantievoucher voor twee personen cadeau! U kunt dan kiezen uit een aantal mooie vakantiebestemmingen, zoals Barcelona, Toscane, Rome, het Gardameer, Venetië, Verona (opera), Parijs, Monaco, Berlijn, Ambercoast, Boekarest, Boedapest, Antalya, Cappedocië…

Deze vakantievoucher is geldig voor 2 personen, maar is niet inwisselbaar voor contant geld en is evenmin geldig met andere acties. De vakantievoucher is wél volledig overdraagbaar. Verder is de  luchthavenbelasting voor uw eigen rekening.

Geen plannen om een jacuzzi aan te schaffen en tóch kans maken op een vakantievoucher? Ga dan naar de facebookpagina van Goergen Wellness en geef die pagina een like. Het bedrijf verloot onder de eerste 2000 volgers een vakantievoucher.

Cookieinstellingen