YLO-makelaardij – De ontzorgende makelaar!

Foto: YLO Makelaardij

ADVERTORIAL – Al een tiental jaren is Yvonne Offermans-Leinders actief in de makelaardij! En sinds kort is zij het boegbeeld van YLO-makelaardij in Sittard, een ontzorgend makelaarskantoor met passie!

De naam YLO – spreek uit als “ilo” – staat voor Yvonne Leinders Offermans. Leinders is haar meisjesnaam. Vele jaren was ze actief bij diverse architectenkantoren als bouwkundige en via deze weg kwam ze in contact met de woningmarkt. Daar bleek al snel dat ze haar bouwkundige vaardigheden goed kon inzetten in het belang van zowel de kopers als verkopers!

Haar zoon Thijs is na zijn afstuderen aan de TU van Eindhoven tegenwoordig ook actief in YLO makelaardij. Samen runnen zij nu het bedrijf waarin Yvonne zich als gecertificeerd makelaar volledig is gaan toeleggen op de makelaardij en Thijs zich met name gaat bezig houden met het bouwkundige en ontwerpaspect binnen de makelaardij.

Het is immers in het belang van alle partijen dat niet alleen de mogelijkheden die een woning aan een koper biedt kunnen worden aangegeven, maar dat eventueel door een koper gewenste aanpassingen ook haalbaar en betaalbaar moeten zijn.

“Daarnaast”, zo voegt Thijs toe “gaan onze mogelijkheden veel verder dan enkel het begroten en begeleiden van bouwkundige aanpassingen aan een woning. Als de klant dat wil doen we ook voorstellen over de inrichting van de tuin, of het aanbrengen van een passend hekwerk. En ook wat de inrichting van een woning betreft dienen we mensen graag van advies.” Zoals gezegd: YLO makelaardij regelt alles, zelfs de juridische begeleiding rondom de verkoop van de woning.

Yvonne onderstreept dat ze er in haar werk als makelaar op gebrand is om de juiste combinatie van woning en woningzoekende te vinden. “Het is niet altijd een kwestie van de hoogste bieder wint”, zegt Yvonne. “Een woning moet bij een koper passen – en andersom. Een eigen woning is doorgaans je grootste en kostbaarste bezit, waar je je helemaal in thuis moet voelen. Het moet passen bij je karakter en bij je behoeften.” Het is voor YLO-makelaardij dan ook niet alleen een kwestie van koper zoekt passende woning, maar evenzeer andersom: woning zoekt passende bewoner. En daarbij is alle expertise in huis om een woning passend te maken bij de wensen en behoeften van een koper.

Yvonne voegt nog toe: “ook in de vergrijzende markt weten wij goed onze weg en helpen wij mensen die hun woning willen gaan verkopen om kleiner te gaan wonen met alles. Zo zoeken we actief mee naar een nieuwe woonoplossing en begeleiden we onze klanten hierin. Tot aan de notaris toe!”

YLO Makelaardij houdt kantoor aan de Rijksweg Noord 61 in Sittard. Het kantoor is op werkdagen geopend van 09:00 tot 17:30 uur en is telefonisch bereikbaar via 0800 1081.

Reacties

article
140092
ADVERTORIAL – Al een tiental jaren is Yvonne Offermans-Leinders actief in de makelaardij! En sinds
https://sittard-geleen.nieuws.nl/zakennieuws/20180824/ylo-makelaardij-de-ontzorgende-makelaar/
2018-08-24T09:09:27+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/09/23235231/ylo-makelaardij.jpg
ontzorgende makelaar!, YLO-makelaardij
Zakennieuws