Tip uw ouders!

Mat Scheepers
Foto: De Erfrecht Planners

ADVERTORIAL – We kennen en weten het allemaal. Onze ouders hebben niks geregeld rondom de erfenis, of ze hebben een testament uit “het jaar toebak”.

Maar toch vinden we het allemaal lastig om er over te beginnen. We willen immers allemaal niet de indruk wekken dat we uit zijn op de gelden van onze ouders.

Ieders belang

Toch is het raadzaam om de stoute schoenen eens aan te trekken en een balletje op te werpen bij uw ouders of ouder. Het is immers ook zeer in het belang van de ouders dat hun zuurverdiende vermogen niet onterecht wordt belast met erfbelasting, of erger nog; wordt opgeteerd door een zorginstelling!

Angst

Veel senioren, en ook veel van onze ouders, zijn bang dat ze al vermogen moeten gaan weggeven als ze iets gaan regelen rondom hun nalatenschap. Dat is vaak een argument om “dan nog maar niks te gaan doen”, omdat men zich vaak nog niet wil ontdoen van het vermogen.

Toch is dit niet terecht! Door het maken van correcte, fiscaal ingerichte, testamenten en volmachten is zeer wel mogelijk om vermogen veilig te stellen, zonder het vermogen al te hoeven overdragen aan de kinderen.

Trigger uw ouders

Het is voor zowel de ouders als de nazaten dan ook heel interessant om een keer geïnformeerd te worden over alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wij staan met een heel team voor u klaar en ontvangen u graag op onze kantoren in Sittard, Stein, Herten en Horst!

Belt u ons wel eerst voor het maken van een afspraak s.v.p.: 0800-1031.

Wilt u eerste meer informatie? Kijk dan op onze website www.erfrechtplanners.nl.

Waarvan akte,

fiscalist – erfrechtspecialist

Reacties

article
141118
ADVERTORIAL – We kennen en weten het allemaal. Onze ouders hebben niks geregeld rondom de
https://sittard-geleen.nieuws.nl/zakennieuws/20180829/tip-uw-ouders/
2018-08-29T16:14:57+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/02/22225307/mat-scheepers.jpg
De Erfrecht Planners, Schenken en Erven
Columns, Zakennieuws