Sittard-Geleen promotion in het vakblad van fietsend Nederland

Foto: Giant Store Sittard

Giant Store Sittard-Geleen werd onlangs door de vakhandel verkozen tot één van de 25 beste tweewielerzaken van Nederland.

Reden voor branchevakblad Tweewieler om eens een kijkje te nemen bij Giant Store Sittard-Geleen en te achterhalen wat het ‘geheime recept’ van de succesformule van ondernemer Ron Mohren is.

“Een geheim recept is er niet”, zo laat Ron weten, “maar er is wel een heel simpele verklaring voor: Koopt iemand een Giant, dan heeft hij gegarandeerd de beste, meest betrouwbare fiets gekocht en vaak ook nog eens voor de laagste prijs. Giant is ’s werelds grootste fietsproducent, die geen tonnen uitgeeft aan reclame en/of marketing, maar voorop loopt qua ontwikkeling en er voor zorgt dat voor elke duurbetaalde euro kwaliteit geleverd wordt. Tel daarbij op vakkundige medewerkers die snel en efficiënt werken en dan is het ‘recept’ snel verklaard”.

“Zouden wij geen Giant verkopen, dan was het gegarandeerd een stuk lastiger! Wat als de accu na 2,5 jaar defect gaat? Wat als de motor na 10.000km opeens niet meer werkt zoals hij zou moeten?”

De eerste folder die niet belooft dat het betreffende merk de beste fietsen, voor de laagste prijs met de beste service levert, moet nog gedrukt worden. “De tip die ik daarom iedereen altijd geef is: ‘Laat u niet gek maken door extreme (inruil)kortingen van 800 of 1000 euro, maar laat u echt vakkundig adviseren. En nog belangrijker: maak een proefrit. Doet u dat op een Giant, dan merkt u direct dat de fiets sterker, stiller en krachtiger is dan alle overige merken en ‘service en kwaliteit’ (52 weken per jaar) hoeft helemaal niet duur(der) te zijn.

Een Giant E-Bike heeft u vanaf 1079 euro. Een exemplaar met 60 Nm middenmotor, 6 ondersteuningsstanden, Shimano Nexus-7 versnellingen en een accu met een extreem lange leverduur is er al vanaf 1799 euro.

Reacties