Van Wijnen: “Wij zijn #doorbouwers”

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

ADVERTORIAL – Van Wijnen bouwt door. Want als de bouw stopt, kunnen we geen huizen, scholen en zorgcentra bouwen en onderhouden.

En dat is wél nodig. Nu, maar ook straks. Daarom gaan wij door.

Voor Nederland en voor ons allemaal. Met genoeg afstand, en zorg voor elkaar. Wij zijn #doorbouwers en bouwen samen door aan de toekomst van Nederland.

Doorwerken bij MUMC+

In Maastricht assisteert het uitvoeringsteam van Van Wijnen Sittard al heel wat jaren bij diverse bouwkundige werkzaamheden in het MUMC+. In deze bijzondere periode vraagt dat van ons allemaal de nodige flexibiliteit.

Zo hebben wij het ziekenhuis al mogen voorzien van een triagetent. Een verbinding tussen ziekenhuis en een speciale tent op de parkeerplaats bij de spoedeisende hulp is bedoeld om sneller te kunnen controleren of mensen met luchtwegklachten besmet zijn met het coronavirus.

Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat er een paar duizend vierkante meter vloer in congrescentrum MECC is gelegd zodat er 250 ziekenhuisbedden geplaatst konden worden. Die waren nodig om de zorgcapaciteit voor coronapatiënten uit te breiden voor het geval in de regio de maximale opnamecapaciteit voor patiënten bereikt zou zijn.

Nu de druk op de zorg iets afneemt gaan wij onverminderd door met het onderhoud bij de diverse ziekenhuizen. Natuurlijk met voldoende afstand en zorg voor elkaar.

Reacties