Oktoberfeest brengt Wiesn Zeitung uit

Foto:

Sinds vandaag brengt de organisatie van het Oktoberfeest dagelijks een digitale Wiesn Zeitung uit.In deze nieuwsbrief staat natuurlijk een dagelijkse column van Miss Oktoberfeest Els van der Geeren. Het via e-mail verstuurde periodiek bevat daarnaast achtergrondinformatie over het feest en een vooruitblik op het programma van de dag en een terugblik op dat van de vorige dag.

En écht nuttig is de informatie ook, getuige de uitleg over de manier waarop de schort van de in Dirndl geklede dames is geknoopt, want daarvoor gelden onderstaande regels: zit de knoop van het schort aan de linkerkant, dan zit je als Lederhosen dragende Bursche goed, want dan is deze dame vrijgezel! Zit de knoop aan de rechterkant, dan is die dame gebonden en waarschijnlijk niet vatbaar voor jouw geflirt. Maar de knoop kan ook in het midden aan de voorkant zitten. Dit betekent dat deze dame nog maagd is. Of aan de achterkant. Dan is zij weduwe of aan het werk als serveerster. 
Niet alleen handig voor de heren om te weten, maar zeker ook voor de dames. Geen zin in geflirt van de andere kunne? Zet de knoop dan overal behalve links (voor de kijkers rechts)!
Geïnteresseerden kunnen zich gratis op de Wiesn Zeitung abonneren op de website van het Oktoberfeest: www.oktoberfeestsittard.nl.
Cookieinstellingen