Voortgang bouwwerkzaamheden Ligne

Tijdens de bouwvak (week 31, 32 & 33) liggen de werkzaamheden aan het project Ligne stil. Tot die tijd wordt er nog even doorgewerkt aan het laatste stuk van de begane grond vloer van de garage.

De eerste wanden en kolommen op de begane grond zijn geplaatst en vanaf sommige plekken wordt de oude kern van de stad inmiddels weer aan het zicht onttrokken. “Jammer, maar alles beter dan de aanblik van de oude Nettorama,” vindt een bewoonster van de Rijksweg Noord.
Verkeersmaatregelen Rijksweg Noord
Na de bouwvak zal op 18 en 19 augustus de barrier aan de Rijksweg worden verplaatst en wordt de verkeerssituatie aangepast. Aan- en afvoer van materiaal zal dan ook aan de Rijksweg Noordzijde van Ligne plaats vinden. Daardoor is doorgaand autoverkeer op de Rijksweg Noord tussen Odasingel en Wilheminastraat alleen nog in zuidelijke richting mogelijk. Fietsers kunnen de weg wel nog in twee richtingen gebruiken. Het verkeer in noordelijke richting wordt met borden omgeleid.
In tegenstelling tot een aantal maanden geleden kan het verkeer dan in beide richtingen langs het NS station blijven rijden.
Klik op de foto boven het bericht om meer foto’s te bekijken.
Cookieinstellingen