Stoere Mannenweek in aanloop naar Vaderdag

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Na Alles veur de Mam, het succesvolle evenement in de week voor Moederdag, krijgt ook Vaderdag (zondag 19 juni) dit jaar weer alle aandacht in de Sittardse binnenstad.

Dat betekent dat het tijd wordt voor de tweede editie van de Stoere Mannenweek. Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni zijn er dan ook weer tal van activiteiten voor stoere mannen georganiseerd in het centrum van Sittard.

Op vrijdag en zaterdag voorafgaand aan Vaderdag treft u in het stadscentrum onder meer een stoere sport area aan en een superhelden area (superhelden lopen door de stad, kinderen kunnen zich laten schminken als Superman of de Hulk en op de foto als superheld, knutselen enz.). Er is livemuziek, er zijn diverse foodstandjes, stoere raceauto’s en er worden zo’n 500 goodiebags uitgedeeld.

Aansluitend op deze twee dagen vol entertainment wordt op zondag 19 juni – tijdens Vaderdag – het event Zitterd op het Menu georganiseerd. Een gezellige proeverij op de Markt waarbij ondernemers hapjes en drankjes klaar hebben staan. Voor de stoere papa’s is er een officiële biertapwedstrijd, een dienbladrace en een BBQ-wedstrijd. Kortom, drie dagen spektakel voor zowel de kleine als grote man!

Cookieinstellingen