‘CulTour Europa’ in Berg aan de Maas

Foto: Oogstdankfeesten Berg aan de Maas

De zeventigste Oogstdankfeesten in Berg aan de Maas moeten het dit jaar stellen zonder culturele stoet op de zondag.

De reden daarvoor is dat er dit jaar geen geschikte bouwlocatie voor de praalwagens voorhanden was. De oude bouwlocatie was niet meer beschikbaaren de nieuwe nog gereed. Om die reden is er dit jaar ook geen nieuwe Oogstkoningin uitgeroepen en blijft Sakia Tolen nog een jaartje extra in functie.

Daarom krijgt de zondag van de Oogstdankfeesten dit jaar een iets andere invulling dan u gewend bent. Op 28 augustus bezoekt u namelijk vanaf 11:00 uur onder de noemer Cultour Europa 2016 uw favoriete vakantiebestemming in Berg aan de Maas.

Op diverse pleinen kunt u die dag culinair en cultureel de sfeer proeven van Europa. Via het goede leven van la bella Italia wandelt u naar het temperamentvolle Plaza Espagna. Daarna kunt u lekker chillen op het relaxte playa Ibiza. Natuurlijk bent u ook welkom in eigen land, met gezellige oud-Hollandse spelen en typisch Nederlandse lekkernijen. Bij onze Oosterburen in het speciaal ingerichte Duitse feestpaviljoen sluit u onder het genot van een lekker biertje en gemütliche Stimmungsmusik uw reis af.

De pleinen zijn met elkaar verbonden door een Luikse markt, die al om 10:00 uur begint. Authentieke en verrassende marktkraampjes verbinden de verschillende locaties en maken uw reis door Europa compleet.

Later op de dag zorgen Big Benny en feestband Wir Sind Spitze! in het Duitse feestpaviljoen voor een spetterend vervolg. De entree is gratis!

Cookieinstellingen