Kasteelpark Born uitgeroepen tot Bronzen Uitje van Limburg 2017

Limburgse winnaars Leukste Uitje 2017
Limburgse winnaars Leukste Uitje 2017
Foto: Land van ANWB

Kasteelpark Born werd op dinsdag 10 januari tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht door de leden van de ANWB uitgeroepen tot Bronzen Uitje van Limburg 2017.

Voor het zevende opeenvolgende jaar organiseerde het Land van ANWB de verkiezing voor het Leukste uitje van Limburg. Net als voorgaande jaren behoorde Kasteelpark Born tot de shortlist van 10 Leukste Uitjes van Limburg.

Alle genomineerden van de provincie-uitjes en de landelijke uitjes waren uitgenodigd om er een feestelijk middag van te maken tijdens de vakantiebeurs in Utrecht. Deze middag werd gepresenteerd door de Limburgse Stella Gommans, bekend van tv. Via een beeldscherm werden de bronzen, zilveren en gouden winnaars bekend gemaakt.

Van de provincie Limburg mocht Kasteelpark Born de bronzen, De Miljoenenlijn de zilveren en Kasteeltuinen Arcen de gouden award in ontvangst nemen.

Uit het juryrapport bleek dat de leden van de ANWB erg te spreken zijn over de prijs-kwaliteit verhouding, de bekwaamheid en vriendelijkheid van het personeel en de sfeer van het Kasteelpark. En daar is men in Born bijzonder trots op.

Cookieinstellingen