Lions Club Ambt Born verkoopt verse asperges voor het goede doel

Foto: Ibu [CC BY-SA 3.0]

Op zaterdag 11 mei aanstaande verkopen leden van Lions Club Ambt Born heerlijke verse Noord-Limburgse asperges (AA kwaliteit) op twee locaties in Sittard.

De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede van de Vereniging Spierziekten Nederland die dit bedrag zal aanwenden ten behoeve van haar Limburgse leden voor een onvergetelijke boottocht op de Maas. Het gaat veelal om zwaar lichamelijk beperkte (veelal rolstoel- of bedgebonden) jongeren met een spierziekte. De leden van de Lionsclub zijn eveneens (belangeloos) bij voormelde boottocht aanwezig om de jongeren een dagje uit te bezorgen!

De Vereniging Spierziekten Nederland komt op voor mensen met een spierziekte. Het gaat hierbij om een betere kwaliteit van zorg, effectief wetenschappelijk onderzoek, goede voorlichting en informatie. De organisatie is een vereniging voor, maar vooral ook van mensen met een spierziekte omdat de leden een belangrijke rol spelen binnen de vereniging. Honderden vrijwilligers vormen de pijlers van de organisatie.

Lions Club Ambt Born is een serviceclub die belangeloos lokale goede doelen ondersteunt. In de Lions Club werken sinds 1998 mensen uit de lokale gemeenschap tussen Born, Echt en Sittard op vriendschappelijke en vrijwillige basis samen om hulp te bieden daar waar dat in de regio nodig is.

Verkoop asperges

Om de sponsoring van de boottocht mogelijk te maken, zullen de Lions op zaterdag 11 mei, de dag voor Moederdag, vers gestoken Noord-Limburgse asperges verkopen in Sittard.

De prijs voor 1 kg asperges (AA Kwaliteit) bedraagt 10 euro.

Elke kilo zal stijlvol verpakt zijn, waardoor het een origineel presentje voor Moederdag kan zijn. Maar u mag ze natuurlijk ook dezelfde avond nuttigen.

Verkooplocaties

  • Albert Heijn XL, Brugstraat 1 in Sittard (09:00-14:00 uur)
  • Binnenstad Sittard, ’t Versstöätje, evenement Alles Veur de Mam” (12.00 – 17.00 uur)

Wees er snel bij, want op is op! Draagt u de actie een warm hart toe en wilt u zeker zijn van verse asperges op het Moederdagmenu? Bestel dan uiterlijk 5 mei aanstaande uw asperges door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vergeet niet uw NAW-gegevens en telefoonnummer te vermelden.

Zie ook:

Cookieinstellingen