Een lekker voorproefje op de Grote Prijs van Nederland

Een voorproefje
Een voorproefje
Foto: © Getty Images / Red Bull Content Pool

Zaterdag en zondag worden op het circuit van Zandvoort de Jumbo Racedagen gehouden. Daarbij staat de mede door de supermarktketen gesponsorde Max Verstappen in het middelpunt van de belangstelling.

Red Bull coureurs Max Verstappen en Pierre Gasly scheuren er deze dagen met het nodige kabaal in twee oude RB7’s over het fameuze circuit, waar vanaf komend jaar in elk geval drie jaar achter elkaar weer genoten kan worden van Formule 1 races.

RB7 draait donuts
… donuts … – © Getty Images / Red Bull Content Pool

Tienduizenden fans waren op de eerste dag op het evenement afgekomen en ondanks de drukte waren er geen noemenswaardige verkeersproblemen. Behalve een aantal racerondes maakten de coureurs een aantal donuts waarbij het nodige rubber werd opgestookt. En natuurlijk werden er de nodige handtekeningen uitgedeeld aan de fans.

Het is de vierde editie van de Jumbo Racedagen die op het Zandvoortse circuit wordt gehouden. “Het was een gekkenhuis vandaag”, aldus Verstappen, die erg blij was met het enorme aantal racefans dat zaterdag was komen opdagen. “het is heel bijzonder om zo dicht bij je fans te zijn. In een raceweekend hebben we daar de tijd en de ruimte niet voor. Het is dan ook een geweldig evenement voor de fans.”

Max Verstappen deelt handtekeningen uit
… handtekeningne voor de fans … – © Getty Images / Red Bull Content Pool
Cookieinstellingen