Elfdelige portretreeks in kader van Zittesje Revuu ‘Hoog bezuik’

Foto: Zittesje Revuu

Op 8 november aanstaande vindt in schouwburg De Domijnen de prémière plaats van de Zittesje revuu Hoog bezuik.

De voorbereidingen voor deze productie van negen voorstellingen zijn inmiddels in volle gang en langzamerhand wordt de Zittesje Revuu ook zichtbaar in het straatbeeld en op de sociale media.

Op 24 augustus jongstleden lanceerde de pr-commissie van de Zittesje revuu tijdens het culturele Sint Rosa Festival de nieuwe aankondigingsaffiches van de revuu. Het resultaat is een unieke reeks van 11 verschillende affiches ontworpen door Marc Webers van Studio Marq en fotograaf Roel Gaj. Lees verder onder de foto.

affiches Hoog bezuik

“Hoog bezuik belooft een wervelende voorstelling te worden met bijzonder bezoek. Hartelijk lachen en dan weer een traantje wegpinken. Vol humor, actuele spitsvondigheden, zang, ballet en heerlijke muziek van een live band”, vertelt bestuurslid van de Zittesje revue Joska Muijtjens. “De revue is een voorstelling voor iedereen die een avondje ongedwongen wilt lachen en genieten van fraaie kostuums, fantastische decors en technische hoogstandjes. Of je nu uit Born, Kerkrade of Susteren komt, jong of oud bent, het maakt niet uit. De Zittesje revue is avondvullend Limburgs entertainment. Iedereen zal zich op zijn of haar eigen wijze herkennen in deze revue en zich laten onderdompelen in de bijzondere sfeer die een revue oproept.” Lees verder onder de foto.

affiches Hoog bezuik

De elfdelige affichereeks sluit hier qua vormgeving op aan doordat deze het plezier en de lach van de geportretteerde personen nadrukkelijk uitstraalt. Jacqueline Schmeitz is een van de geportretteerden: “Nee, ik zie ze nog niet ‘vliegen’, maar ben er wel trots op om een van de elf personen te zijn die deze promotiecampagne voor de revue ondersteunen. Ik verheugd me al op de voorstellingen van Hoog bezuik“. Ook oud-stadsprins Tom Janssen heeft spontaan zijn deelname toegezegd aan deze campagne. Tom: “Ik mag samen met een aantal andere personen promotie maken voor de Sittardse revue, een driejaarlijks hoogtepunt van onze Limburgse cultuur”.

Alle elf affiches waren afgelopen weekend al te bewonderen tijdens het Sint Rosafestival en ook volgende week zondag zijn ze te zien tijdens het Alternatief Schuttersfeest op de schootsvelden de Sittardse binnenstad.

De voorstellingen van de revue vinden plaats in Schouwburg De Domijnen op 8-9-10, 15-16-17 en 22-23-24 november aanstaande. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.hoogbezuik.nl.

Cookieinstellingen