Jim en Gerda Rosbak uit Sittard Koninklijke onderscheiden

Sociaal Plein, ondere andere in het Limbrichterveld
Sociaal Plein, ondere andere in het Limbrichterveld
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Burgemeester Sjraar Cox heeft vandaag een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan het echtpaar Jim Rosbak en Gerda Rosbak-Neelen uit Sittard.

Beiden worden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer en mevrouw Rosbak ontvangen deze Koninklijke onderscheiding voor hun langdurige inzet voor Buurtcentrum Limbrichterveld.

Jim Rosbak zet zich op alle mogelijke gebieden in voor het buurtcentrum. Hij denkt en helpt mee om zoveel mogelijk aan de wensen en behoeftes van gebruikers en bezoekers tegemoet te komen. Daarnaast spant de heer Rosbak zich in voor Stichting Pelita. Een landelijke stichting die zich inzet voor mensen uit voormalig Nederlands-Indië. Pelita biedt informatie en advies aan op diverse terreinen of, waar nodig, andere vormen van hulp- en dienstverlening.

Gerda Rosbak-Neelen verzorgt al jarenlang de gehele administratie van het buurtcentrum. Zij is verantwoordelijk voor de inkoop en organiseert diverse activiteiten.

Het resultaat van hun inzet is dat het buurtcentrum goed onderhouden is en een hoge bezettingsgraad kent. Het centrum is 6-7 dagen per week geopend en meestal vinden er meerdere activiteiten tegelijk plaats.

Cookieinstellingen