Hoophuis open voor belangstellenden

Foto: Hoophuis

SamenLoop voor Hoop Sittard-Geleen heeft een pand ter beschikking gekregen om informatie te verstrekken aan belangstellenden.

Het HoopHuis gedoopt winkelpand aan de Ansemburgstraat is iedere donderdag van 13:00 tot 16:00 uur en iedere zaterdag van 11:00 tot 16:00 geopend. Hier wordt alle informatie over de SamenLoop voor Hoop Sittard-Geleen verstrekt aan belangstellenden. Ook zullen er soms presentaties worden gehouden en of komen er artiesten optreden.

De SamenLoop voor Hoop Sittard-Geleen is een 24-uurs wandelestafette ten bate van het KWF Kankerbestrijding die op zaterdag 30 en zondag 31 mei wordt gehouden in het Burgemeester Damenpark, de wielerbaan en Laco Glanerbrook in Geleen. “Zestig procent van het opgehaalde eindbedrag komt ten goede aan regionale projecten,” aldus de organisatie.

De inschrijving voor de SamenLoop voor Hoop is inmiddels al een tijdje geopend. Inschrijven voor deelname kan online via samenloopvoorhoop.nl/sittard-geleen en natuurlijk in het HoopHuis in de Ansemburgstraat.

Cookieinstellingen