Oldtimer Parade Geleen op 4 augustus aanstaande

Foto:

Autoliefhebbers, en dan vooral liefhebbers van classic cars en oldtimers: noteer zondag 4 augustus alvast in uw agenda.

Want op de eerste zondag in augustus wordt in Geleen weer de jaarlijkse Oldtimerparade gehouden.

Dit jaar wordt de Oldtimer Parade georganiseerd door een nieuw bestuur, maar met veel van dezelfde vrijwilligers en dezelfde passie als de oude bestuursleden. “Onze toewijding aan het behouden van de essentie van dit geliefde evenement blijft onveranderd, en we streven ernaar om de magie van de Oldtimer Parade te behouden terwijl we nieuwe hoogten bereiken,” zo laat het nieuwe bestuur in een persbericht weten.

Of je nu een trotse eigenaar bent van een klassieke auto of gewoon een passie hebt voor vintage voertuigen, de Oldtimer Parade biedt een unieke gelegenheid om je liefde voor deze prachtige machines te delen met gelijkgestemde enthousiastelingen.

Of je nu een doorgewinterde deelnemer bent of voor het eerst wilt meedoen, de Oldtimer Parade belooft een onvergetelijke ervaring te worden, gevuld met nostalgie, passie en bewondering voor deze tijdloze voertuigen.

Meer informatie over de Geleense Oldtimer Parade leest u op www.geleenseoldtimerparade.nl. Vragen kunt u stellen via een e-mailbericht aan [email protected].

Cookieinstellingen