Maartje Paumen even terug bij HC Scoop

Maartje Paumen met ouders en Gouden Bal bij HC Scoop (2015)
Maartje Paumen met ouders en Gouden Bal bij HC Scoop (2015)
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Hockeyclub Scoop uit Sittard-Geleen organiseert op donderdag 15 september voor alle vrijwilligers van de club een speciale avond.

Nadat alle vrijwilligers zijn geïnformeerd over de plannen voor het nieuwe seizoen verteltMaartje Paumen, op uitnodiging van de Stichting Vrienden van HC Scoop, over haar ervaringen tijdens de Olympische Spelen in Rio en de weg ernaartoe.

Maartje is geboren en getogen in Geleen en is haar hockeycarrière begonnen bij HC Geleen, later HC Scoop. Momenteel speelt ze bij HC Den Bosch en is ze captain van het Nederlands Elftal. Zij was beste speelster van de wereld in 2011 en 2012.

Tijdens de interland Nederland-China op 5 juni 2015 werd veld 1 van HC Scoop omgedoopt tot het ‘Maartje Paumen veld’.

Sander Kleikers, presentator, commentator en programmamaker voor de Limburgse regionale publieke omroep L1 is op deze avond de presentator. Hij is dagelijks te zien op L1TV als gastheer van de talkshow AvondGasten. In dat programma komen verschillende onderwerpen aan bod. Van politiek tot economie en van cultuur tot sport.

HC Scoop is een levendige hockeyclub in Sittard-Geleen, met bijna 800 leden. Interesse om te hockeyen? Kom eens kijken op de Eggerweg in Sittard of stuur een mail naar [email protected]!

Dossier: HC Scoop
Cookieinstellingen