Zet Fortuna Sittard vrijdag de volgende stap naar de nacompetitie?

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard wist vorige week de Limburgse derby in Maastricht tegen MVV met 2-1 te winnen. Vrijdag staat de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven op het programma.

Eindhoven staat momenteel op de 12e plaats op de ranglijst. De ploeg boekte afgelopen vrijdag de eerste thuisoverwinning van het seizoen tegen FC Volendam. Uit wisten de Eindhovenaren tot nu toe te winnen van Jong AZ en RKC Waalwijk.

Fortuna Sittard is er uiteraard alles aan gelegen om FC Eindhoven met een nederlaag terug naar huis te sturen. Mocht dat lukken en mochten zowel N.E.C. Nijmegen als FC Den Bosch punten morsen, dan is Fortuna Sittard vanavond al verzekerd van een plek in de nacompetitie.

De club ziet elke thuiswedstrijd meer mensen de weg naar het stadion aan de Milaanstraat vinden en kan ook vrijdagavond alle steun van het publiek goed gebruiken. Om die reden gaan de kassa’s bij het stadion vrijdagavond al om 18:00 uur open. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Teuben. Hij wordt geassisteerd door grensrechters De Nas en Ozinga. Vierde official is de heer Hensgens.

Vermoedelijke opstelling Fortuna Sittard: Miguel Santos, Christopher Braun, Clint Essers, Wessel Dammers, Marco Ospitalieri, Dries Saddiki, Stefan Askovski, Jorrit Smeets, André Vidigal, Finn Stokkers en Djibril Dianessy. Aanvaller Lisandro Smedo ontbreekt vanwege een schorsing.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen