Fortuna Sittard wacht stevige test in Eindhoven

Foto: © www.studiovr.nl

Met de morele en verbale steun van circa 200 leden van de trouwe aanhang neemt Fortuna Sittard het vanavond in Eindhoven op tegen Jong PSV.

Jong PSV staat momenteel op de zevende plek van de ranglijst en is een makkelijk scorende ploeg. Van de laatste zes duels wist het team van coach Dennis Haar er vijf te winnen. Alleen tegen FC Volendam uit werd met 1-0 verloren. Het doelsaldo van 15-3 over de laatste zes duels zegt genoeg: een goede verdediging en een trefzekere aanval.

Fortuna Sittard won drie van de laatste zes wedstrijden, speelde er een gelijk en verloor er twee. Het doelsaldo over de laatste zes duels bedraagt 11-7.

Het wordt maandagavond dan ook beslist geen makkelijke wedstrijd voor het team van coach Sunday Oliseh.

Verwachte opstelling Fortuna Sittard: Miguel Santos, Clint Essers, Perr Schuurs, Wessel Dammers, Marco Ospitalieri, Dries Saddiki, Jorrit Smeets, Lisandro Semedo, Djibril Dianessy, André Vidigal, Finn Stokkers.

De wedstrijd wordt om 20:00 uur gespeeld in het Jan Louwers Stadion (Charles Roelslaan 1, Eindhoven) en staat onder leiding van scheidsrechter Oostrom, geassisteerd door grensrechters Bodde en Steinhauer en vierde official Gansner.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen