Pakt Fortuna Sittard zaterdag een ticket voor de play-offs?

Foto: © Niels van Renen - www.reflection-studio.nl

Wie woensdagavond de bekerwedstrijd tussen Fortuna Sittard en AZ heeft bezocht zal hebben genoten van de uitermate boeiende en leuke wedstrijd, met een absurde apotheose ten nadele van de thuisploeg.

Komend weekend staat de laatste competitieronde van de Jupiler League vóór de winterstop op het programma. Fortuna Sittard zal dan de kater van de onterechte bekernederlaag weg willen spoelen.

Vanwege de gisteren afgewerkte bekerwedstrijd speelt Fortuna Sittard de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht niet op de gebruikelijke vrijdagavond, maar een dag later, op zaterdagavond 23 december.

Niet alleen de speeldag wijkt af, ook het aanvangstijdstip is anders dan normaliter op vrijdag: het duel begint om 19:45 uur, dus een kwartier eerder dan gewoonlijk.

Hopelijk zitten de tribunes zaterdag minstens zo vol als woensdag tegen AZ, want bij winst verzekert Fortuna Sittard zich van een plek in de play-offs. De ploeg is dan immers alleen nog in te halen door N.E.C., dat een wedstrijd minder heeft gespeeld. De Nijmegenaren hebben echter al een periodetitel op zak, dus bij winst verzekert het team van Sunday Oliseh al in de voorlaatste wedstrijd van de tweede periode van een verdiende plek in de play-offs. De laatste wedstrijd in de tweede periode wordt na de winterstop gespeeld op vrijdag 12 januari. Dan is Jong Ajax de tegenstander.

Wie de wedstrijd van komende zaterdag wil meemaken in het stadion maar niet in de wachtrijen bij de kassa’s wil staan bestelt zijn kaarten snel én met korting online. En voor wie na de winterstop geen thuiswedstrijd meer wil missen is er de halve seizoenkaart.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen