Fortuna Sittard mist tegen Cambuur een aantal vaste krachten

Foto: © Rik van Mulken

Om zicht te houden op de kans om rechtstreeks naar de eredivisie te promoveren moet Fortuna Sittard vanavond thuis winnen van SC Cambuur.

De ploeg uit Leeuwarden bezet momenteel de twaalfde plek op de ranglijst en is nog volop in de race om een plek in de nacompetitie. De ploeg van trainer René Hake speelde de afgelopen wedstrijden gelijk tegen Jong PSV en NEC en won van Almere City FC. Fortuna Sittard won de afgelopen wedstrijden van FC Eindhoven en FC Oss en speelde gelijk tegen De Graafschap.

Fortuna Sittard mist vanavond Perr Schuurs, André Vidigal en Lazar Kojic wegens interlandverplichtingen met nationale jeugdploegen. Djibril Dianessy is geschorst, Todd Cantwell is geblesseerd en Miguel Santos heeft griep.

Vermoedelijke opstelling van Fortuna Sittard: Aykut Özer, Clint Essers, Kai Heerings, Wessel Dammers, Mica Pinto, Dries Saddiki, Jorrit Smeets, Lars Hutten, Finn Stokkers, Stefan Askovski en Lisandro Semedo.

De wedstrijd begint om 20:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dieperink, die wordt geassisteerd door grensrechters Langkamp en Polman en vierde official Van Herk.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen