Tom Dumoulin geeft startschot Hammer Limburg

Foto: © Team Sunweb | Cor Vos

Tom Dumoulin zal samen met burgemeester Reg van Loo van de gemeente Vaals het startschot geven voor de Hammer Climb, het eerste onderdeel van Hammer Limburg.

Later op de dag vertrekt Dumoulin naar Frankrijk waar hij deelneemt aan het Criterium du Dauphiné, dat op zondag start. Aanvankelijk zou de Limburgse renner zelf starten in Hammer Limburg, maar door zijn opgave in de Giro d’Italia is hij genoodzaakt om zijn programma aan te passen met het oog op de Tour de France.

Hammer Limburg Kidsride

Door zijn deelname aan de Dauphiné fietst Dumoulin ook niet mee met de Hammer Limburg Kidsride op de zaterdag in Sittard-Geleen, maar hij roept kinderen op wel te komen. ‘’ik vind het zeer jammer dat ik er niet bij kan zijn, al ben ik ervan overtuigd dat mijn ploeggenoten van Team Sunweb er een mooi tochtje van maken samen met de kinderen.’’ Onder andere Cees Bol, die onlangs een etappe won in de Ronde van Noorwegen, zal de Kidsride begeleiden. Naast de renners van Team Sunweb fietsen ook renners van de andere deelnemende ploegen aan Hammer Limburg met de kinderen mee over het Tom Dumoulin Bike Park.

Vrijdag, direct na de start, brengt Tom Dumoulin ook een kort bezoek aan de Sunweb Hangout op het Von Clermontplein in het centrum van Vaals. Een uitgelezen kans voor wielerfans om nog een selfie of handtekening te scoren.

Cookieinstellingen